Julegaven til dig, der har ALT

Undtagen en partner, der helt forstår dig.....

  • Giv dig selv og din partner den bedste julegave: Klar kommunikation i hverdagen!

Tag med på et sjovt og lærerigt kursus i smukke omgivelser på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø; lær hinanden at kende på en ny måde og få et godt grin over jeres forskelle.

Kurset går i dybden med personlighedsforskelle –

  • Hvordan er I forskellige?
  • Hvordan ligner I hinanden?
  • Hvad gør den anden glad?
  • Hvordan kan I kommunikere til hinandens præferencer i det daglige?

Indhold:

I vores valg af partner bliver vi ofte fascinerede af personlighedstræk, der er anderledes end vores egne - og kan opleve at føle os hele sammen. Som et mini-team, hvor vi supplerer hinanden på forunderlig vis.

Senere kan forskellighederne også blive årsag til misforståelser, irritation og irettesættelser, som alt sammen har ringe virkning. Fordi vi jo er forskellige.

Der er hjælp at hente i personlighedspsykologien, hvor I på dette kursus vil blive præsenteret for de såkaldte ”Big Five”, som giver en neutral beskrivelse af en lang række personlighedstræk - med vægt på, at ingen træk er bedre end andre. I vil få mulighed for at placere jer selv og hinanden ud fra opgaver og øvelser undervejs.

Ud fra disse resultater vil fokus være at kommunikere til nogen, der er meget forskellige fra jer selv, og derfra trække erfaringerne over i jeres eget forhold - til gavn og glæde for begge parter.

Kurset foregår primært indendørs med korte oplæg, dialog, øvelser og opgaver.

Der er også afsat tid til ”walk & talk” (evt. "walk & think)" i de smukke omgivelser – og skulle I have lyst til at udvide opholdet, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Tid, sted og pris:

Første kursus i det nye år bliver

Lørdag d. 18. februar 2017, kl. 9.30 - 16.30

Deltagerantal er max. 12 personer efter "først til mølle"-princippet. Seneste tilmelding til dette kursus: 6. januar 2017. Tilmelding er bindende efter denne dato.

Stedet er Sonnerupgaard Gods i Hvalsø. Kontakt venligst Godset direkte, hvis I vil udvide opholdet og forkæle jer selv med middag og overnatning (der er rabat i forbindelse med kurset).

Pris pr. person for kursus, inkl. morgenmad, frokost, kaffe, kage og frugt: Kr. 1.699.​

Single - og interesseret i et lignende kursus?

Send mig en mail!

Adresse​

Svane Erhvervspsykologi v/Inge Svane

MUNKEDAMMEN 1, ALLERSLEV,

4320 LEJRE

Åbningstider

EFTER AFTALE

RING ELLER SEND EN MAIL

Kontakt info​

Tlf.: +45 25 85 10 65

E-mail: INGE.SVANE@GMAIL.COM